Het buffet bestaat uit minimaal 10 warme en 10 koude gerechten.
Doordat de chef- kok zelf kan bepalen wat hij inkoopt is het buffet altijd vers en vanzelfsprekend van goede kwaliteit.

Voorbeeld van het buffet van de chef

(onder voorbehoud)

Koud

  • Grove stukken bruinbrood met tapenade
  • Mini wraps met tonijn, rauwkost, salade en dille citroen mayonaise
  • Salade van gegrilde groenten, basilicum, mozzarella, en olijfolie met crostini’s
  • Gerookte zalm met mosterd-dille saus en  salade mesclun
  • Rundvlees salade met diverse soorten garnituur
  • Pasta salade met groeten, tomaat, basilicum pesto, olijven en geraspte kaas
  • Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en zontomaatjes met tuinkruidendressing
  • Spiesjes van gerookte heilbot
  • Schaal met diverse soorten tapas

Warm

  • Vegetarische curry met diverse groenten en tempé
  • Pomme gratin met knoflook en kaas uit de oven
  • Warm gerookte zalm mootjes met geroosterde groenten
  • Pikante kipsaté met pindasaus
  • Risotto met padenstoelen, Parmezaanse kaas  en gegrilde groenten
  • Lasagne van gerilde aubergine en  diverse groenten met  kaas
  • Patas Brava uit de oven met knoflook, uien en rozemarijn
  • Noedels met roergebakken groeten, koriander, knoflook en rode pepertjes
  • Rund gehakt balletjes in Spaanse salsa
  • Mals varkens filet in room saus met champignons en salie
  • Gestoofd rundvlees met paprika, uien, champignon, groenten en rode wijn
  • Gele rijst met groene kruiden, citroengras  en  gebakken uitjes

Dessert

  • Chocoladetaart
  • Tiramisu
  • Kaasplateau