Het buffet bestaat uit minimaal 10 warme en 10 koude gerechten.
Doordat de chef- kok zelf kan bepalen wat hij inkoopt is het buffet altijd vers en vanzelfsprekend van goede kwaliteit.
Voorbeeld van het buffet van de chef
(onder voorbehoud)
Koud
- Grove stukken bruinbrood met tapenade
- Mini wraps met tonijn, rauwkost, salade en dille citroen mayonaise
- Salade van gegrilde groenten, basilicum, mozzarella, en olijfolie met crostini’s
- Gerookte zalm met mosterd-dille saus en salade mesclun
- Rundvlees salade met diverse soorten garnituur
- Pasta salade met groeten, tomaat, basilicum pesto, olijven en geraspte kaas
- Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en zontomaatjes met tuinkruidendressing
- Spiesjes van gerookte heilbot
- Schaal met diverse soorten tapas
Warm
- Vegetarische curry met diverse groenten en tempé
- Pomme gratin met knoflook en kaas uit de oven
- Warm gerookte zalm mootjes met geroosterde groenten
- Pikante kipsaté met pindasaus
- Risotto met padenstoelen, Parmezaanse kaas en gegrilde groenten
- Lasagne van gerilde aubergine en diverse groenten met kaas
- Patas Brava uit de oven met knoflook, uien en rozemarijn
- Noedels met roergebakken groeten, koriander, knoflook en rode pepertjes
- Rund gehakt balletjes in Spaanse salsa
- Mals varkens filet in room saus met champignons en salie
- Gestoofd rundvlees met paprika, uien, champignon, groenten en rode wijn
- Gele rijst met groene kruiden, citroengras en gebakken uitjes
Dessert
- Chocoladetaart
- Tiramisu
- Kaasplateau